Tuntikuvaukset

LANTION TEKNIIKKA soolo

Lantion tekniikassa keskitytään erilaisiin tapoihin liikuttaa lantiota, liikkeiden tarkkuuteen ja tyyliin. Tunnilla ei tehdä pitkää koreografiaa, vaan harjoituksia, joissa pyritään löytämään erilaisia mausteita tuttuihin pyörityksiin ja ravistuksiin. Tunti on tarkoitettu ensisijaisesti tossuilla tai matalilla kengillä tanssittavaksi, mutta korotkin käy jos haluaa harjoitella juuri niillä.

NAISTEN TYYLI (salsa) soolo

Tunnilla harjoitellaan lantion ja rintakehän liikkeitä ja käsien ja jalkojen kauniita linjoja. Salsan perusteiden osaaminen riittää, tunnilla tehdään pieni koreografia johon lisätään naisellista liikekieltä ja pieniä kikkoja.

SALSA + LANTIO soolo

Tunnilla hyödynnetään lantion tekniikkaa. Salsan perusteiden osaaminen riittää, tunnilla tehdään pieni koreografia johon lisätään naisellista liikekieltä ja pieniä kikkoja. Tunnilla keskitytään erityisesti lantionkikkailuihin.  

STREET SALSA soolo

Street salsassa tehdään vauhdikas koreografia, jossa yhdistetään salsaan niin askelkikkailua kuin vartalonkäyttöäkin. Taatusti hikistä ja hauskaa! Taso on avoin, mutta salsan perusaskel olisi hyvä osata. 

REGGAETON soolo:

Vauhdikkaampi tunti, jolla keskitytään irrotteluun ja hauskan pitoon. Tehdään sarja, jossa liikkeiden tekemisen lisäksi fiilistellään erityisesti musiikkia. Tällekin tunnille riittää hyvin pohjaksi jos on joskus tanssinut reggaetonia edes vähän.