Tanssitunnit

Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho on kannustava, ainoa laatuaan ja tasokasta opetusta tarjoava tanssikoulu. Afrokuubalaisiin tansseihin keskittynyt tanssikoulu järjestää ensiluokkaista, laadukasta ja kehittävää tanssinopetusta Jyväskylässä. Kuubalaisen salsan viikkotuntien lisäksi järjestämme myös nykytanssia, soolo- ja paritanssikursseja tiiviskurssien muodossa sekä tilaustunteja ympäri Suomea.

Tuntivalikoimamme on suunnattu nuorille, aikuisille ja senioreille. Kannustamme eri-ikäisiä ja tasoisia ihmisiä tanssiharrastuksen pariin tarjoamalla matalankynnyksen tunteja. Ammattitaitoiset ja innostavat opettajamme pitävät huolen siitä, että voit aloittaa tanssiharrastuksen, kun sinulle parhaiten sopii. Parhaiten pääset kehittymään ja loistamaan tanssitunneilla, kun osallistut tunneille säännöllisesti.

Tanssituntimme kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa, unohtamatta syviä tukilihaksiamme. Vaikka tanssiharrastus on yksi parhaimmista liikuntalajeista, suosittelemme oheisharjoitteluna lihaskuntoharjoittelua pari kertaa viikossa. Tanssi hoitaa kehoa ja mieltä, lisäksi pääset tutustumaan luontevasti uusiin ihmisiin.

Tervetuloa tanssimaan tunneille!


Tanssijaksi syntyneen kuubalaista liikettä joka solullaan hengittävän ammattitanssija Guillermo Sarduyn kevätkauden ensimmäinen kurssiviikonloppu on selvinnyt. Ensimmäiset tanssikurssit järjestetään tammikuussa 24.-26.1.2020 Jyväskylässä.

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistallemme liittyessäsi saat tiedon tulevista tanssikursseista ensimmäisien joukossa. 

Haluatko mukaan tiiviskursseille?

Tervetuloa tanssikursseille!