Guillermo Sarduy

Guillermo on saanut koulutuksensa Escuela Professional de Arte Samuel Feijoó:sta ja Escuela de Arte Alonso:sta. Hänen pääaineinansa olivat afrokuubalainen folklor, nykytanssi ja baletti. Sivuaineina Guillermo opiskeli laulua ja perkussiota. Kuubassa Guillermo tanssi 8 vuotta Havannan kansallisryhmän Conjunto Folklórico Nacional de Cuban ensitanssijana (solista principal). Guillermolla on vahva näkemys kuubalaisista tansseista ja liikekielestä.

Guillermon ura nykytanssijana Suomessa on vaikuttava. Hän on työskennellyt monissa suomalaisissa produktioissa, kuten Joona Halosen: Hetken Keltainen, Straight, Nolla Nolla ja Tight, Helsingin kaupunginteatterin teoksessa Kuka pelkää tappajahaita, Kirsi Monnin ActsandAffects -teoksessa sekä Glims and Gloms -tanssiryhmän teoksissa. Hän on tanssijana ja opettajana hyvin kunnianhimoinen. Vaativuudestaan huolimatta hän innostaa oppilaitaan rennolla mielellä aina pilke silmäkulmassa.

Tanssijan työn ohella hän on opettanut kuubalaisia tansseja ja kehittänyt pedagogiikkaansa. Guillermolla on vahva näkemys kuubalaisista tansseista ja liikekielestä. Guillermo on paitsi erinomainen opettaja, hän omaa myös ainutlaatuisen taidon välittää oikeanlaista liikekieltä suomalaisille. Guillermon laaja ymmärrys vartalonkäytöstä tuo tanssitunneille mitä omantakeisempia ja tehokkaampia harjoitteita. Näiden harjoitteiden avulla kankeankin harrastajan keho löytää uusia ulottuvuuksia.

Tule kokemaan Guillermon kurssien ainutlaatuinen upea tunnelma ja tasokas pedagogia. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tiiviskursseille.