Tanssikoulun säännöt ja tuntien peruutusehdot

 1. Tanssikursseille (tiiviskursseille) ilmoittautuminen on aina sitova. Tanssikurssit järjestetään vierailevien opettajien toimesta. Huomioithan, että opettajien majoitukset ja matkat varataan, kun minimi-ilmoittautumismäärä (8hlöä) on täyttynyt. Jos olet ilmoittautunut tiiviskursseille verkossa ja et ilmesty kurssipäivänä paikalle, veloitamme sinulta kurssihinnan normaalisti normaalihinnaston mukaisesti.  
 2. Peruutuksen voi tehdä ainoataan tilanteessa, jos kurssille on jonoa tai sinulla on lääkärintodistus. Paritunneilla seuraaja menettää paikkansa, jos viejä peruu osallistumisensa. Lääkärintodista vastaan hyväksymme tiiviskurssien peruuttamisen 1vrk ennen kurssin alkamista. 
 3. Kurssimaksua EI PALAUTETA, jos perut tulosi tiiviskursseille ilman lääkärintodistusta! 
 4. Huomioithan, että ilmoittaudut aina tietylle ajankohdalle, eikä tiiviskurssien ilmoittautumisia voi siirtää seuraaville kerroille. Jos, et pääse osallistumaan ilmoittautumallesi kurssille, kurssimaksu peritään hinnaston mukaisesti.
 5. Jos olet ilmoittautunut väärälle kurssille, ilmoitathan siitä viipymättä info@liikejakeho.fi
 6. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan, jos asiakas ei ole mahtunut maksamalleen kurssille tai kurssi perutaan Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Kehon toimesta. 
 7. Tanssikoulu pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja aikataulumuutoksiin.
 8. Opettajaa, oppilaita ja tanssin opetusta ei saa videokuvata ilman opettajan lupaa.
 9. Saavuthan tunneille ajoissa. Jos myöhästyt tunnilta, ilmoitathan siitä välittömästi numeroon +358 400 741 117.
 10. Jos joudut syystä tai toisesta lähtemään tunnilta ennen tunnin päättymistä, kerrothan siitä opettajalle ennen tunnin alkua.
 11. Kun ilmoittaudut kursseille verkossa, sitoudut noudattamaan tanssikoulun sääntöjä.