Opettajat

Guillermo Sarduy

Guillermo Sarduy on opettanut lukuisia ammattitanssijoita sekä tuhansia tanssin harrastajia Kuubassa ja Suomessa. Hän välittää oppilaistaan, eikä päästä ketään helpolla.

Hänen laaja ammattitaitonsa ja kokemus tanssijana sekä opettajana on aivan omaa luokkaansa. Guillermo on paitsi erinomainen opettaja, hän omaa myös ainutlaatuisen taidon välittää oikeanlaista liikekieltä suomalaisille.

Hän haluaa, että jokainen oppilas oppii löytämään oman tapansa liikkua, tulkita ja tuntea tanssissa. Guillermon laaja ymmärrys vartalonkäytöstä tuo tanssitunneille mitä mielenkiintoisimpia ja tehokkaampia harjoitteita. Näiden harjoitteiden avulla kankeankin harrastajan keho löytää uusia ulottuvuuksia.

Hän ohjaa tunteja valtavalla karismalla ja suurella sydämellä!


Ritva Korhola

Ritva löysi kuubalaisen salsan tanssikoulu Vanhan Havannan tunneilta. Kuubalainen musiikki, salsan rentous ja pehmeys veivät heti mukanaan. Ritva on ohjannut kuubalaista salsaa yli kymmenen vuoden ajan tanssikoulu Vanhassa Havannassa.

Ritva on kartuttanut tanssiosaamistaan lukuisilla opintomatkoilla Havannassa ja Suomessa kuubalaisten opettajien johdolla. Ritvan oppilaat ovat päässeet perehtymään selkeään ja pedagogiseen ohjaukseen jo monien vuosien ajan. Ritvan tunneilta välittyy lempeys, salsan tuoma mielen virkeys sekä hyvä olo jokaiselle.  


Taru Cruz

Taru on omistanut elämänsä tanssille jo lapsesta saakka. Kokemusta hänelle on kertynyt vuosien varrella erilaisten tanssilajien monipuolisesta liikekielestä kuten klassisista tansseista ja brasilialaisesta sambasta. Dancehall reggaen kautta reggaetonin pariin päätynyt Taru löysi matkalta myös salsan ja muut kuubalaiset tanssit.

Ohjaajana Taru on hyväntuulinen ja pirteä. Tämän monilahjakkuuden vertaansa vailla olevat koreografiat ovat inspiroineet oppilaita haastamaan itseään ja oppimaan uutta jo vuodesta 2009.

Tarun tunneille tullessa arjen askareet unohtuvat, kun tanssille antaudutaan täysillä.