Tanssikoulu

Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho on kannustava, ainoa laatuaan ja tasokasta opetusta tarjoava tanssikoulu. Afrokuubalaisiin tansseihin keskittynyt tanssikoulu järjestää ensiluokkaista, laadukasta ja kehittävää tanssinopetusta Jyväskylässä. Kuubalaisen salsan viikkotuntien lisäksi järjestämme myös nykytanssia, soolo- ja paritanssikursseja tiiviskurssien muodossa sekä tilaustunteja ympäri Suomea.

Tuntivalikoimamme on suunnattu nuorille, aikuisille ja senioreille. Kannustamme eri-ikäisiä ja tasoisia ihmisiä tanssiharrastuksen pariin tarjoamalla matalankynnyksen tunteja. Ammattitaitoiset ja innostavat opettajamme pitävät huolen siitä, että voit aloittaa tanssiharrastuksen, kun sinulle parhaiten sopii. Parhaiten pääset kehittymään ja loistamaan tanssitunneilla, kun osallistut tunneille säännöllisesti.

Tanssituntimme kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa, unohtamatta syviä tukilihaksiamme. Vaikka tanssiharrastus on yksi parhaimmista liikuntalajeista, suosittelemme oheisharjoitteluna lihaskuntoharjoittelua pari kertaa viikossa. Tanssi hoitaa kehoa ja mieltä, lisäksi pääset tutustumaan luontevasti uusiin ihmisiin. 

Tulevat tiiviskurssit

Rakenna itsellesi vahvat juuret ja kestävä pohja, löydä kadotetut tukilihakset sekä herätä selkäranka eloon kokeneen ja ammattitaitoisen opettajan johdolla ilman lukuisia viikottaisia tanssitunteja ja hajottamatta kehoasi! 

Asiakkaiden kertomaa

"Guillermo on oppilaita kunnioittava mutta sopivasti osaamisen rajoja puskeva, pedagogisesti ylivoimainen afrokuubalaisten tanssien opettaja. "

Marianna

"Guillermo on persoonallinen, pedagoginen, tarkka ja kannustava. Todellinen opettaja, joka vie jokaisen äärirajoilleen."

Vesa

"Guillermo on johdonmukainen ja innostava opettaja, jonka opettamat kuviot jäävät lihasmuistiin ja aktiiviseen käyttöön vapaassa tanssissa. Guillermon tunneilta saa vankan perustekniikan, jonka päälle on hyvä rakentaa omaa liikekieltä. Bonuksena tunneilta saa myös reilun annoksen kuubalaista kulttuuri-ja perinnetietoutta, joka auttaa ymmärtämään kuubalaisen tanssin maailmaa."

Simo

"Tunnit ovat teknisesti vaativia ja tekniikkaa käydään huolellisesti läpi, mikä on todella hyvä. Kiitos pedagogisesti mietityistä tunneista ja opetuksesta."

"On suurenmoista, että saamme nauttia Guillermon opetuksesta Jyväskylässä. Nämä viikonloput ovat niin tärkeitä, että ne varaa itselleen kalenteriin mahdollisimman hyvissä ajoin."

"Kiitos miellyttävästä ja ystävällisestä ohjauksesta ja tasa-arvoisesta kohtelusta!

"Tarun tunneilla on yhdistyy reipas mutkattomuus viehkoon naisellisuuteen ihan ilman korkokenkäpakkoa!!! Kiitos siitä!😊"

"Viikonlopun jälkeen tuntuu, että on oppinut paljon lyhyessä ajassa. Soolosalsa ja casino ovat ehdottomasti parhaita tunteja. Perustekniikan hiomiseen kiinnitetään niissä hyvin huomiota ja tunnilla pääsee haastamaan itseään (eikä päästetä helpolla, mikä on tärkeää..!). Tunnilla saa myös henkilökohtaista opastusta, vaikka ryhmä olisi iso. Mukavaa, että paritunneilla on tasaparit. Olisi mukava, jos sonia opetettaisiin joka tiiviskurssilla (soolo ja/tai pari), koska sen tekniikka tuntuu haastavalle ja sitä ei pääse juurikaan opettelemaan Jyväskylässä."

Salsan viikkotunnit

Haluatko irtaantua hetkeksi arjesta, lisätä energisyyttä, kukistaa kaamosväsymyksen ja olla iloisempi? Jos vastasit kyllä, salsan viikkotunnit ovat kun tehty sinua varten. Opi tanssimaan, rakenna vahva tanssipohja ja tuki, herätä nukkuvat lihakset ja ole energisempi kuin koskaan ennen!

Liity tanssikoulun sähköpostilistalle

Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho

Seuraa somessa

Facebook / Instagram

Tanssitunnit 

Salsan viikkotunnit pidetään Valteri-koululla ja tiiviskurssit Valteri-koululla ja Jyväskylän tanssiopistolla.  


Yhteystiedot

Valteri-koulu

Osoite: Kukkumäentie 27

Jyväskylän tanssiopisto

Osoite: Vapaudenkatu 48-50