Tanssikoulu

Ajankohtaista:

Tiiviskurssit:

JYVÄSKYLÄ: Guillermo Sarduy 14.-15.3.2020, Tanssiopisto, Vapaudenkatu 48-50


Tulevat tiiviskurssit

Rakenna itsellesi vahvat juuret ja kestävä pohja, löydä kadotetut tukilihakset sekä herätä selkäranka eloon kokeneen ja ammattitaitoisen opettajan johdolla ilman lukuisia viikottaisia tanssitunteja ja hajottamatta kehoasi! 

Asiakkaiden kertomaa

"Guillermo on oppilaita kunnioittava mutta sopivasti osaamisen rajoja puskeva, pedagogisesti ylivoimainen afrokuubalaisten tanssien opettaja. "

Marianna

"Guillermo on persoonallinen, pedagoginen, tarkka ja kannustava. Todellinen opettaja, joka vie jokaisen äärirajoilleen."

Vesa

"Guillermo on johdonmukainen ja innostava opettaja, jonka opettamat kuviot jäävät lihasmuistiin ja aktiiviseen käyttöön vapaassa tanssissa. Guillermon tunneilta saa vankan perustekniikan, jonka päälle on hyvä rakentaa omaa liikekieltä. Bonuksena tunneilta saa myös reilun annoksen kuubalaista kulttuuri-ja perinnetietoutta, joka auttaa ymmärtämään kuubalaisen tanssin maailmaa."

Simo

"Tunnit ovat teknisesti vaativia ja tekniikkaa käydään huolellisesti läpi, mikä on todella hyvä. Kiitos pedagogisesti mietityistä tunneista ja opetuksesta."

"On suurenmoista, että saamme nauttia Guillermon opetuksesta Jyväskylässä. Nämä viikonloput ovat niin tärkeitä, että ne varaa itselleen kalenteriin mahdollisimman hyvissä ajoin."

"Kiitos miellyttävästä ja ystävällisestä ohjauksesta ja tasa-arvoisesta kohtelusta!

"Tarun tunneilla on yhdistyy reipas mutkattomuus viehkoon naisellisuuteen ihan ilman korkokenkäpakkoa!!! Kiitos siitä!😊"

"Viikonlopun jälkeen tuntuu, että on oppinut paljon lyhyessä ajassa. Soolosalsa ja casino ovat ehdottomasti parhaita tunteja. Perustekniikan hiomiseen kiinnitetään niissä hyvin huomiota ja tunnilla pääsee haastamaan itseään (eikä päästetä helpolla, mikä on tärkeää..!). Tunnilla saa myös henkilökohtaista opastusta, vaikka ryhmä olisi iso. Mukavaa, että paritunneilla on tasaparit. Olisi mukava, jos sonia opetettaisiin joka tiiviskurssilla (soolo ja/tai pari), koska sen tekniikka tuntuu haastavalle ja sitä ei pääse juurikaan opettelemaan Jyväskylässä."

Salsan viikkotunnit

Haluatko irtaantua hetkeksi arjesta, lisätä energisyyttä, kukistaa kaamosväsymyksen ja olla iloisempi? Jos vastasit kyllä, salsan viikkotunnit ovat kun tehty sinua varten. Opi tanssimaan, rakenna vahva tanssipohja ja tuki, herätä nukkuvat lihakset ja ole energisempi kuin koskaan ennen!

Liity tanssikoulun sähköpostilistalle

Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho

Seuraa somessa

Facebook / Instagram

Tanssitunnit 

Salsan viikkotunnit pidetään Valteri-koululla ja tiiviskurssit Valteri-koululla ja Jyväskylän tanssiopistolla.  


Yhteystiedot

Valteri-koulu

Osoite: Kukkumäentie 27

Jyväskylän tanssiopisto

Osoite: Vapaudenkatu 48-50