Nykytanssia Jyväskylässä ansiokkaan opettajan johdolla!

23.12.2019

Nykytanssityöpaja 26.1 Jyväskylässä

Ensiluokkaisen ja tasokkaan pedagogian omaava kuubalainen ammattitanssija ja tanssinopettaja Guillermo Sarduy opettaa tammikuussa Jyväskylässä. Harvinainen mahdollisuus treenata nykytanssia ansiokkaan opettajan johdolla. Guillermon koreografioima teos ALTA voitti kaksi palkintoa 2019: Screendance BEST FILM TDP19 international dance festival ja AUDIENCE AWARD Flatlands Dance Film Festival.

Guillermo on saanut koulutuksensa Escuela Professional de Arte Samuel Feijoó:sta ja Escuela de Arte Alonso:sta. Hänen pääaineinansa olivat afrokuubalainen folklor, nykytanssi ja baletti. Sivuaineina Guillermo opiskeli laulua ja perkussiota. Kuubassa Guillermo tanssi 8 vuotta Havannan kansallisryhmän Conjunto Folklórico Nacional de Cuban ensitanssijana (solista principal). 

Guillermon ura nykytanssijana Suomessa on vaikuttava. Hän on työskennellyt monissa suomalaisissa produktioissa, kuten Joona Halosen: Hetken Keltainen, Straight, Nolla Nolla ja Tight, Helsingin kaupunginteatterin teoksessa Kuka pelkää tappajahaita, Kirsi Monnin ActsandAffects -teoksessa sekä Glims and Gloms -tanssiryhmän teoksissa. Hän on tanssijana ja opettajana hyvin kunnianhimoinen. Vaativuudestaan huolimatta hän innostaa oppilaitaan rennolla mielellä aina pilke silmäkulmassa.

Guillermon nykytanssitunnilla keskitytään orgaanisen liikkumistavan löytämiseen. Tunti koostuu tekniikkaharjoitteista, lattiatekniikasta, akrobatiasta ja parityöskentelystä. Lisäksi tunnilla tehdään monipuolisia voima- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka parantavat vartalonkäytön hallintaa sekä lisäävät kehon liikkuvuutta. Opeteltuja tekniikoita hyödynnetään tunnilla lyhyitä koreografioita tehtäessä. 

Guillermon nykytanssitunnilla jokainen kehittää ja rikastuttaa omaa liikekieltään omaan tahtiin ja harjoittelee omista lähtökohdistaan. Vaikka Guillermon nykytanssitunnit ovat kohtalaisen haastavia, palkitsevat ne lopulta pitkäjänteisen uurastajan. Vaatimustasona tunnille kokemus nykytanssista tai vastaavasta on suotavaa. 

Varusteiksi tunnille: polvisuojat sekä hengittävät ja joustavat vaatteet.

Tule kokemaan Guillermon kurssien ainutlaatuinen upea tunnelma ja tasokas pedagogia. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tammikuun kurssille.


SUNNUNTAI: KLO 14.15-15.45 NYKYTANSSI

1x90min. kurssi 30€ / 27€* (opiskelijat, työttömät, kotiäidit ja eläkeläiset)

Paikka: Jyväskylän Tanssiopisto, Vapaudenkatu 48-50.
Maksutavat: lasku, Smartum, Eazybreak ja Sporttipassi

Ilmoittaudu viimeistään 12.1.2020!