Hieronta ja refleksologia

 Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Virastotie 7, 2krs, Muurame. Varaa aikasi hierontapalveluimme tästä! Otathan yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai et löydä sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista.

Lihaskalvohieronta 

Lihaskalvohieronta poistaa kipua ja rentouttaa. Käsittelyn tavoitteena on kivun poistaminen, liikelaajuuksien ja liikemallien normalisointi, kiinnikkeiden irroittaminen sekä sidekudosvammojen paranemisen edistäminen. Lihaskalvohieronta tehdään manuaalisesti tai raudalla. Ensimmäisellä kerralla on hyvä varata aikaa riittävästi, jotta pystymme tekemään perusteellisen  tutkimuksen ja testauksen. 

Varaa aika lihaskalvohierontaan tästä.

Kuivakuppaus                        

Imukuppauksen teho perustuu alipaineeseen. Kuivakuppauksessa kuppeja liikutellaan ihon pinnalla ja tämä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta ja poistaa kuona-aineita lihaksista sekä käytetään arpien huoitoon. Imukuppihierontaa voidaan käyttää tehostamaan klassisen hieronnan vaikutuksia.

Varaa aika kuivakuppaukseen tästä.

Klassinen hieronta       

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Perinteisin hierontamenetelmä vähentää ja poistaa lihasrasitusta, normaalisoimalla verenkiertoa ja nopeuttaa lihaskudoksen palautumista.

Varaa aika klassiseen hierontaan tästä.

Urheiluhieronta   

Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Urheiluhieronta rentouttaa jännittynyttä lihasta, nopeuttaa palautumista kovasta harjoittelusta ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin

Varaa aika urheiluhierontaan tästä.

Kuumakivihieronta             

Kuumakivihieronta rentouttaa sekä lievittää kipua ja lihasjännityksiä. Hieronta on miellyttävää, rauhallista ja kivutonta. Kuumakivet ravitsevat ja hoitavat ihoa, vapauttavat lämpöä tasaisesti ja hitaasti kehoon syvälle kudoksiin. Hierottava alue valitaan asiakkaan toiveen mukaisesti.

Varaa aika kuumakivihierontaan tästä.

Refleksologia

Refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa. Hoidon avulla voidaan ylläpitää terveyttä,  kartoittaa ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- sekä sairaustiloja. Palauttaa kehon normaalin  tasapainon. Refleksologia rentouttaa, parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, unenlaatua ja vastustuskykyä sekä helpottaa kipu- ja särkytiloja.

Varaa aika refleksologiaan tästä.