Näin asiakkaat puhuvat meistä

Täältä voit käydä lukemassa asiakkaiden kokemuksia verkkokursseista, tiiviskursseista ja viikkotunneista.

"Olen saanut ylävartalon liikkumaan paremmin ja ymmärtänyt yläkehon liikkeen tärkeyden 😊👍 Tunnit ovat sopivan haastavia. Mielummin haastetta. Aina oppii uutta ja kertausa tarvitaan. Iloinen mieli aina tuntien jälkeen 😀"

Eija Järvenpää

"Lihasjumit ovat auenneet ja liikkeet ovat sen myötä siirtyneet oikeille lihaksille. Kroppa on auennut ja rentoutunut. Olen muutaman kerran päässyt eroon myös kivuista hartioissa ja lonkassa. Liikkeitä on ollut rauhallisista joogatyylisistä afrovaikutteisiin. Kaikki ovat omalla tavallaan hyödyksi. Jos kukaan ei patista,kannusta ja ohjaa, teen vain niitä liikkeitä, jotka sujuvat helposti." 

"Olen saanut tekniikkatunneista paljon varmuutta afroon. Pystyn keskittymään tanssimiseen paremmin kun tekniikkaa hiotaan omalla tunnillaan. Tunneilla tehdyt harjoitteet eri kehon osien käytöstä ja niiden yhdistelmistä ovat haastavia ja erittäin tärkeitä. Toistoja tehdään paljon, mikä on mielestäni loistavaa. Myös lihaskunto ja venyttely tukevat treeniä. Opettajalla on loistava tapa kuvailla liikkeitä ja opettaa. Hänellä on pitkän tähtäimen näkemys siitä mitä haluaa oppilailleen opettaa ja mitä opetuksella tavoitellaan ja saavutetaan. Tunneilla on mukava fiilis ja mieletön tsemppi mikä saa jokaisen haluamaan ylittämään itsensä. Jokainen oppilas saa yksilöllistä opetusta ryhmässä."

Reetta Lindberg

"Sain ihan uusia oppeja käsien ja koko kehon liikeradoista. Uusien liikkeiden toteuttaminen tuntui haastavalta, mutta harjoitusta ja toistoa oli paljon, joten muistijälkeä liikkeistä kehoon sai jo yhdestä tunnista. Oli hienoa aloittelijana oivaltaa, mitä oikein on tarkoitus saada keholla tehtyä, vaikkei heti kaikkea pystynytkään omaksumaan. Tunneilta sai hyviä ideoita omatoimiseenkin liikkuvuusharjoitteluun."

Saija Saarenlaita

"Liikkuvuus on lisääntynyt ja verenkierto parantunut. Tunnit eivät ole mielestäni vaikeita vaan sopivan haastavia."

Satu Huttunen

"Liikkeet ovat sinällään helppoja, mutta osuvat yleensä niihin lihaksiin, joille ei arjessa juurikaan käyttöä ole. Istumatyöläiselle juuri hartioiden ja rintarangan koordinaatioharjoitteet ovat hyviä. Paikat ovat tuntien jälkeen aina todella kipeinä, mutta toisaalta on myös oivalluksia uusista lihaksista tullut! Tanssitunneilla eron huomaa: liikkuminen on harjoittelun jälkeen ollut vaivattomampaa ja luonnollista. Henkilökohtainen ohjaus on napakkaa, mutta auttaa aina löytämään sen, mitä harjoituksella haetaan. Tykkään!"

Anu Ruosteinen

Guillermon liike ja tekniikka tunnit pitäisi olla kaikille pakollisia. Varsinkin istumatyötä paljon tekeville yms. Jos joku paikka on ollut jumissa, niin tunnin jälkeen pää kääntyy kuin pöllöllä ja jumit on poissa. Lisäksi on niin enrginen olo, että voisi lähteä vaikka maapalloa valloittamaan. Tunnit soveltuu kaikentasoisille ja liikkeitä voi itse säätää oman liikkuvuuden rajoissa. Liikkeet ovat osittain samakaltaisia kuin pilateksessa kokonaisvaltaisia.

Simo Karhu

Kun pääsääntöisenä liikuntamuotona on kävely ja pyöräily, jäykistyy kroppa yllättävän nopeasti ilman aktiivista liikkuvuuden harjoittelua. Tekniikkakurssin liikkeitä on helppo seurata ja helppo toteuttaa vaikka tilaa olisikin rajoitetusti, kuten vaikkapa omassa olohuoneessa... Jo puolen tunnin harjoitus tekee ihmeitä; kaula tuntuu kasvaneen pituutta muutaman sentin ja hengittäminenkin on jotenkin kevyempää. Väsyneenäkään kynnys harjoituksen aloittamiseen ei nouse liian korkeaksi. Kiitos :)

Katja Rajalin

Harjoittelemme yhdessä mieheni kanssa. Mieheni ei ole koskaan tanssinut eikä se ole hänelle millään tavalla helppoa. Opetus etenee kuitenkin tarpeeksi pienin askelin ja voi aina palata myös takaisinpäin, joten tässä pystyy saamaan onnistumisen kokemuksia.

"Guillermo on oppilaita kunnioittava mutta sopivasti osaamisen rajoja puskeva, pedagogisesti ylivoimainen afrokuubalaisten tanssien opettaja. "

Marianna Karvonen

"Guillermo on persoonallinen, pedagoginen, tarkka ja kannustava. Todellinen opettaja, joka vie jokaisen äärirajoilleen."

Vesa Niemi

"Guillermo pyrkii aina etsimään keinon, joka auttaisi juuri tätä oppilasta hoksaamaan miten jokin asia tehdään. Toisin sanoen: vaikka ryhmä on suuri, Guillermo onnistuu opastamaan meitä myös yksilöllisesti."

Anita Kärki

"Tunnit ovat teknisesti vaativia ja tekniikkaa käydään huolellisesti läpi, mikä on todella hyvä. Kiitos pedagogisesti mietityistä tunneista ja opetuksesta."

"Kiitos miellyttävästä ja ystävällisestä ohjauksesta ja tasa-arvoisesta kohtelusta!

"Viikonlopun jälkeen tuntuu, että on oppinut paljon lyhyessä ajassa. Soolosalsa ja casino ovat ehdottomasti parhaita tunteja. Perustekniikan hiomiseen kiinnitetään niissä hyvin huomiota ja tunnilla pääsee haastamaan itseään (eikä päästetä helpolla, mikä on tärkeää..!). Tunnilla saa myös henkilökohtaista opastusta, vaikka ryhmä olisi iso. Mukavaa, että paritunneilla on tasaparit. Olisi mukava, jos sonia opetettaisiin joka tiiviskurssilla (soolo ja/tai pari), koska sen tekniikka tuntuu haastavalle ja sitä ei pääse juurikaan opettelemaan Jyväskylässä."

Täältä löydät verkkotuotteemme!